10 anys de rem en llagut català a Badalona.

Ens és grat de convidar-vos el cap de setmana d’octubre, divendres 25 i diumenge 27, a un seguit d’esdeveniments per commemorar els 10 anys de rem en llagut català a Badalona.


Els tres clubs de la ciutat en la pràctica d’aquest esport Club Nàutic Bétulo, Rem Badalona i Club Natació Badalona, unim esforços per oferir a la ciutat un tast de rem tradicional, amb l’objectiu de fer-vos partíceps d’un esport que ens entusiasma i que ens compromet amb els companys, amb la ciutat i amb el país.


Els actes consistiran en:
  • Divendres 25 d’octubre, a les 19:30, al Museu, acte de celebració dels 10 anys de rem a Badalona, amb agraiments especials als impulsors del rem, així com la presentació de l’opuscle 10 anys de rem de l’autor Joan Soler i Amigó.
  • Diumenge 27, cercavila dels 10 anys de rem. Sortida a les 10:00 des del Club Nautic Bétulo, passant pel Club Natació Badalona, tot seguit pel Club de Rem Badalona cap al Port de Badalona, fins a la rampa de sortida dels llaguts. En cada punt s’incorporaran els bogadors i les bogadores de cada club. La previsió és que el cercavila arribi al Port de Badalona sobre les 11.00 HORES. Anirà encapçalat pel grup de percussió dels Kapaoltis de Llefià.

Esperem la vostra assistència i participació.

Atentament,
Comissió Organitzadora 10 anys de Rem a Badalona

Publicat a Notícies Rem Competició, Notícies Rem Lúdic