3a prova del Circuit d’Espanya de Funboard

RAMON PASTOR, CAMPIÓ D’ESPANYA DE FUNBOARD, MODALITAT SLALOM, PER SEGON ANY CONSECUTIU

A Badalona, la manca de vent ha impedit la celebració de les regates previstes en la 3ª prova del Circuit d’Espanya

El badaloní Ramón Pastor s’ha proclamat Campió d’Espanya de Funboard en la modalitat d’Slalom, tot que en aigües de Badalona no s’ha disputat cap de les regates previstes en la tercera prova del Circuit Espanyol d’aquesta modalitat degut a la manca de vent. El fet de que en tres dies consecutius, des de divendres passat, no s’hagi pogut celebrar cap de les regates programades és el primer cop que succeeix des que fa cinc anys el CN Bétulo organitza aquesta prova.

Al migdia, els 35 inscrits en la 3a prova del Campionat d’Espanya de Funboard en la modalitat d’Slalom han hagut de refugiar-se de la pluja, força intensa, en les instal·lacions del CN Bétulo. Alhora, han vist hissar la bandera de suspensió de les proves. El Comitè organitzador, d’acord amb el Comitè de regates, ha decidit suspendre definitivament les regates previstes per avui i, en conseqüència, cloure un campionat del qual no s’ha pogut celebrar ni una sola regata, degut a la manca de vent suficient i estable. En la Classe Windsurfing, per disputar un regata el vent ha de tenir una intensitat estable de, com a mínim, 11 nusos. Aquesta condició indispensable no s’ha produït en cap dels tres darrers dies durant els quals s’havia programat el campionat.

Els esportistes, però, no s’han creuat de braços i han practicat altres modalitats com el surf i el sup (stand up paddle), convertit el litoral badaloní en un mar de surferos i “superos”.

La propera prova del Circuit d’Espanya de Funboard tindrà lloc a Gran Canaria en la modalitat d’Ones.

Informació de servei:

Els mitjans de comunicació poden disposar de vídeos i de fotografies en el següent ftp (per accedir-hi és aconsellable descarregar el software gratuït FileZilla)
ftp.panoramaproducciones.com
usuari: fcv1
clau: 2012/fcv@

Per a més informació, si us plau, no dubteu en contactar amb Rosa Garriga (Tel. 620839704) Vela.cat

Publicat a Notícies Windsurf