CAMPIONAT D’ESPANYA DE FUNBOARD – SLALOM

Quatre navegants del Club han aconseguit diferents podis al Campionat d’Espanya de Funboard del passat 11,12 i 13 de setembre a Roses

El divendres, la flota va sortir a competir amb un vent de gregal (NE) d’entre 12-18 kn i alguns participants van haver d’entrar a canviar l’aparell per un de més petit, la majoria va acabar amb vela de 7.9

El dissabte el vent de gregal va ser mes fluix i la competició es va veure afectada per múltiples repeticions de sortides i posteriors anul·lacions per manca de vent constant. Fianlment es van poder fer les finals A i B tot i que la final A va estar marcada per un sortida gairebé sense vent i amb la flota parada.

El campionat es va decidir en una complicada final A, es va haver de repetir varies vegades, degut a la manca de vent que va generar certa controvèrsia i reclamacions al comitè.

El diumenge tot i haver-ho intentat esperant la rolada de tarda a vent de Garbi (S) no es va poder competir per manca de vent.

El campionat absolut el va guanyar el navegant Valencià Jose Luis Boronat acompanyat al podi pel  Joaquim Rodes (2n)  i el Marius Solà (3r) navegants tots dos del Club Nàutic Bétulo. A la general absoluta també hi ha el Jan Sapé (13é) i el Toni segura (16e). El Jan Sapé ha quedat 3r de la categoria Juvenil.

Publicat a Actualitat Esportiva, Notícies Windsurf