Campionat d’Espanya Windsurf-Funboard

Un any més, la “Real Federación Española de Vela” ha confiat en el nostre club per a l’organitzició de les proves de Slalom del Campionat d’Espanya de la Classe Funboard, repte que hem agafat amb tota la il·lusió, sabent les dificultats que per un club de les nostres característiques representa fer front a una organització d’aquest tipus.
Els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol s’aplegaran competidors vinguts de tot l’estat espanyol, a més dels molts “windsurfistes” del Club que defensarant alguns d’ells els seus títols de campió. No cal dir que tots els socis del club hi esteu convidats.
Els horaris previstos, sempre depenent del vent, seran de 12 del migdia a les 8 del vespre. Donada la bona organització de les últimes edicions celebrades a Badalona aquest anys, a més del medis de comunicació catalans, comptarem amb la presència d’equips de filmació del Grup Panorama, productora dels espais nàutics de Televisió Espanyola, per a la realització d’un programa que s’emetrà a TV2 i al Canal d’Esports de TVE (Teledeporte).
Esperem poder gaudir amb tots vosaltres d’aquesta festa de la vela.

Publicat a Notícies Windsurf