COPA BADALONA – Classe Techno 293

COPA BADALONA -Classe Techno 293 -Trofeo Meteosim

Aquest cap de setmana (dies 15 i 16 de setembre), el nostre club va organitzar les proves corresponents per a la disputa de la Copa Catalana (Trofeu Meteosim) de la classe Techno 293, reservada als infantils i juvenils del windsurf, puntuable per a les classificacions dels equips nacionals.

Varen ser quasi 20 els regatistes provinents del clubs Hospitalet-Vandellós, Torredembarra, Altafulla, el Balis, el Masnou, Natació Badalona i el nostre propi equip. Entre ells va competir-hi l’actual campió del món, el jove tarragoní Toni Bonet.

El Trofeu s’havia programat en sis regates, que es van disputar molt a la vora de la línia de costa, i que va permetre a aquells que estaven a la platja i a la terrassa del club poder veure les evolucions dels joves regatistes, seguint tant les sortides com les arribades dels mateixos.

Es van establir tres categories; menors de 17 anys, menors de 15 i el grup iniciació per nens o nenes de 12 anys o menys. També, i fora de la competició, hi varen competir planxes de la classe Raceboard sense límit d’edat.

Els millors resultats dels nostres regatistes han estat: Eduard Garcia, segon en sub 17, David Ulied, tercer en sub 15, i Ferran Novell, segon en el grup d’iniciació. La resta del nostre equip el formaven Ignasi Segade, Sofia Enauult, Raúl Beato, Pol Riera i David Marin.

En Raceboard va guanyar Lluís Camacho, del C. N. Lloret, seguit d’Alex Carabi, del Natació Badalona. En Sub 17, Toni Bonet, del C. N. Altafulla; en sub 15,.Ferran Cornudella, del C. N. El Balis, i en iniciació en Marc Barrachina del C. N. El Balis.

El lliurament es va fer en el saló del Club, presidit pel senyor Xavi Torres, vicepresident de la Federació Catalana i secretari nacional de la classe windsurf de la Federació Espanyola, acompanyat del senyor Joan Ros, president del C. N. Bétulo.

Des del club ja es va convocar a tots el participants per a les regates de les Festes de Maig i també per a la de la Diada del proper any.

Publicat a Notícies Windsurf Techno 293