Crònica del Campionat Infantil de Vela, 2011-06-28

ELENA PARÉS,
TERCERA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TECHNO 293

IGNASI SEGADES, 5È DELS “SUB15”
i JOAN SINDREU, TERCER CATALÀ CLASSIFICAT

Entre el dia 21 i 25 de juny, s’ha celebrat a Sanxenxo el Campionat Infantil de Vela. Les classes convocades eren Optimist, Laser i Techno 293OD. El notsre Club  va estar representat per l’Elena Parés, el Joan Sindreu i l’Ignasi Segado. Son els tres regatistes que van anar amb la Selecció Catalana fruit de la posició aconseguida al ranquing català que s’elabora amb les regates de tota la temporada.  Un cop més, el Bétulo ha demostrat la seva destacada flota de windsurf.  Després de dies amb vent i dies amb calma absoluta, el rànquing ha estat positiu pel Club i per la Selecció. Destaca el campió absolut, Toni Bonet, del CN Vandellòs, que va demostrar la seva superioritat a la majoria de proves. L’Ignasi Segado, del Bétulo, va assolir el 5è lloc a la seva categoria (Sub 15). L’Elena Parés es va imposar com a 3ª fèmina en el rànquing general i el Joan Sindreu es va defensar com a 3r català classificat.

Aquesta prova és la culminació de la temporada. La classe Techno 293 requereix preparació física, domini de la taula amb orça i sobretot tenir estratègia de regates, així que cal reconèixer l’esforç de cadascun d’ells que han dedicat moltes hores a la preparació de les proves durant tota la temporada.  Els resultats assolits son  fruit de l’esforç i també de disposar d’unes instal·lacions en les que el windsurf és una de les activitats amb mes renom. Cada any hi ha una renovació natural de la flota donat que la franja d’edat de la classe (menys de 17 anys) obliga a tenir nous regatistes cada temporada. La Federació continua impulsant aquesta classe aportant un tècnic amb un llarg currículum esportiu (Toni Colomar).

Al C.N. Bétulo hi ha 10 regatistes al rànquing català, on hi ha un total de 21 ! Això vol dir que casi la meitat de regatistes de Techno de Catalunya practiquen en el nostre club. Es una bona xifra , oi ? Esperem que per la propera temporada puguem tenir més i millors recursos, i continuem aportant regatistes a tots els nivells de rànquing.

Per mes informació, recordeu que a la web del Bétulo hi ha un apartat de Techno 293. Us hi esperem ¡!!

Publicat a Notícies Windsurf Techno 293