EL BÉTULO CAMPIÓ DE CATALUNYA DE REM

17/09/20011

L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA  A CAMBRILS

Ahir a les semifinals, la tripulació sènior femení patronejada per en Xavi Guardiola, ja va començar a ensenyar les dents. Elles sabien que estaven a punt de fer història. L’entrenador  Manu Perelló sempre deia el mateix: “Físicament i amb caràcter són les millors de Catalunya, però a les regates senten massa la pressió de les adversàries i el nerviosisme les desconcentra”.  Avui ho han parlat entre elles, tenien una bona oportunitat i no la volien deixar escapar. El mar estava bastant pla, només fortes ratxes de vent posaven a prova el govern del timó. Al cap de 1500 m duríssims però amb concentració ha arribat la recompensa: el primer lloc, per davant de Xon’s Empuriabrava i de Cambrils, les adversàries  de La Lliga. 

 Quan fa 8 anys vàrem començar amb el rem al Bétulo i a Badalona ningú es podia imaginar que els clubs de la Ciutat es posarien al capdavant d’aquest esport a Catalunya.

Al 2003 , creàvem el primer equip de rem de Badalona uns quants veterans del Bétulo, primer d’una manera deliberadament lúdica, es tractava de crear afició, volum , massa crítica d’esportistes. I tant que ho vàrem aconseguir, després com passa en els ruscs, quan hi ha massa abelles surt una o varies reines i creen els seus propis “clubs”, cadascun amb el seu propi camí. Però resultà que els “traspassats” aconseguiren primers llocs.  Amb aquest títol, el Bétulo demostra que també ho sap fer bé i sap guanyar, gràcies noies i nois en nom del President , de la Junta i de tots els socis per posar els colors del Bétulo a dalt de tot.

L’equip :

Núria Baron, Rocio Collado, Núria Marcos, Roser Marín, Elena Giralt, Mercè Feliu, Lourdes Puigbarraca, Esmeralda Fo i Carolina Pelatto . 

Jordi Marco i Badal

  

                                                                    Fotografía cel.lebrant el triomf  18/09/2011.  Cambrils

Publicat a Actualitat Esportiva