EL C.N.BÉTULO CAMPIÓ DE CATALUNYA

L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ GUANYA EL CAMPIONAT A CAMBRILS 17/09/11

Aquest proppassat cap de setmana, s’ha esdevingut el Campionat de Catalunya de Banc Fix a la localitat de Cambrils. Enguany, en les categories reines s’han endut el campionat equips badalonins, Rem Badalona pel sènior masculí i el CN Bétulo pel sènior femení.

El sènior femení del Bétulo, després d’haver fet terceres a la lliga catalana, ha aconseguit el campionat superant a les seves adversàries a la lliga, l’equip de Xon’s Empuriabrava i l’equip de Cambrils. La regata va ser una final molt ajustada on les noies del Bétulo van poder demostrar finalment la seva condició física i evolució tècnica, tal com diu el seu entrenador en Manu Perelló “físicament i amb caràcter són les millors de Catalunya, però en les regates sentien massa la pressió i el nerviosisme les desconcentrava, finalment però ho han aconseguit”. Timonejades per en Xavier Guardiola, l’equip de noies, la majoria d’elles badalonines i maresmenques, Núria Baron, Rocio Collado, Núria Marcos, Roser Marín, Elena Giralt, Mercè Feliu, Lourdes Puigbarraca, Esmeralda Fo i Carolina Pelatto han aconseguit una victòria merescuda després de tres anys de treballar-hi de valent.

La il·lusió i el entrenament tossut han pogut davant les mancances que ha d’afrontar un esport minoritari com és el rem, i en clubs modestos que mantenen moltes seccions esportives com el CN Bétulo. Quan varem començar el rem al CN Bétulo fa 8 anys a Badalona ningú es podia imaginar que els 3 clubs de la ciutat en tan poc temps es posarien al capdavant d’aquest esport a Catalunya.

Publicat a Notícies Rem Competició