El CN Bétulo guanya dos bronzes i es proclama campió master i gran master en el campionat d’Espanya de Windsurf a Roses

El cap de setmana del 28, 29 i 30 de maig es celebrava al GEN Roses el Campionat d’Espanya de Winfdsurf Funboard modalitat Slalom a on després de tres intenses jornades amb un vent que va anar de menys a més, es varen poder disputar més de 24

Fotografia: Santi Garcès @snapkiller

Fotografia: Santi Garcès @snapkiller

mànegues, en les que en Joaquim Rodés, un dels esportistes més laureats i experimentats del club, es va imposar en categoria master i gran master guanyant el campionat en aquesta categoria i emportant-se també la medalla de bronze en la categoria absoluta. El subcampionat en categoria màster  va quedar també en mans del conegut regatista del Bétulo, Màrius Solà.

El jove badaloní Jan Sapé s’emportava pel club la medalla de bronze en categoria juvenil. Aquest és el seu segon any competint.

Els resultats obtinguts reafirmen a Badalona i al Club Nàutic Bétulo en el panorama nacional del windsurf. Dels 6 esportistes del club participants en aquesta ocasió, 4 estan en el top ten nacional de la categoria master i gran master, fet que esdevé un valor afegit a més a més de les medalles obtingudes. Són aquests resultats, la seva trajectòria i el seu entrenament el que els fa ser un referent per als més joves del club, aportant a la secció tot el coneixement i experiència per continuar creixent i fer crèixer a la nova generació d’esportistes d’aquesta modalitat i sumant experiència per a futures competicions nacionals i internacionals.

Després d’una temporada completament atípica, amb les dificultats pròpies derivades de les restriccions per la covid19, aquests resultats posen de manifest la resiliència dels esportistes que han hagut de desenvolupar la seva preparació física en condicions complexes però que ha posat la motivació més que mai en el centre de gravetat de la vida esportiva en el club. Ara ja tenen el seu punt de mira al setembre, que es celebrarà el Campionat de Catalunya. Així que si mireu al mar des de les platjes de Badalona aquest estiu podreu veure l’equip entrenant per continuar sumant èxits pel Bètulo i per Badalona.

Publicat a Actualitat Esportiva, Notícies Windsurf and tagged , , ,