El president de la Federació Catalana de Vela visita el Club Nàutic Bétulo

President de la FCV visita el CNBétuloEl president de la Federació catalana de Vela, Sr. Xavier Torres, va visitar el nostre Club el proppassat dia 27 d’abril i es va reunir amb la Junta Directiva.

El tema més important que es va tractar va ser la Concessió administrativa d’ús de l’espai públic que el Club espera obtenir del Departament de Costes l’any 2018. Per aconseguir-ho, el Sr. Torres, va posar al nostre abast tots els serveis i recursos de què disposa la Federació i ens va oferir el seu suport en tot el que sigui possible.

Per animar-nos en el tema de la Concessió, va explicar que Costes encara mai ha tirat un club a terra i que es fa difícil pensar que pogués enderrocar el nostre, si tenim en compte l’antiguitat i la quantitat de socis i persones que fan un ús esportiu de les nostres instal·lacions.

També va elogiar la nombrosa i diversificada activitat esportiva que el C.N.Bétulo porta a terme i la necessitat que tots els esportistes estiguin federats/des, ja que això implica per a ells tenir assegurança mèdica i cobertura de responsabilitat civil.

Publicat a Actualitat Esportiva