EL REM DEL BÉTULO TRIOMFA A COLLIURE

El passat diumenge es va celebrar a Collioure la primera prova del Campionat del Rosselló, una competició de la “Catalunya Nord” on ens van convidar a participar-hi com a representants de la “Catalunya Sud”.

Fa dos anys que aquesta competició es celebra en format de lligueta en 5 regates: Collioure, Argelés, Barcarés, Villaneuve  i Banyuls. A part d’aquests clubs, també hi participen alguns del Llenguadoc com Agde i Sète.

La veritat és que el poble de Colliure, on descansa Antonio Machado, és sempre encantador, i més en aquesta època de l’any sense tants turistes com a ple estiu . La regata es va celebrar davant del  famós “Le clocher”, la torre fortificada amb un rellotge, emblema del poble.

Es van fer en total 20 mànegues, i nosaltres, els del Bétulo, presentaven dos “armades”: un equip en categoria  tamalou femení i un altre de masculí (+ de 50 anys). La competició va ser dura, ja que feia bastant de vent, però les nostres veteranes varen aconseguir quedar en primer lloc de la categoria i els homes en segon lloc. Bon començament. Esperem anar a quasi totes les regates i anar sumant punts.

Com sempre els francesos molt agermanats amb nosaltres, i tot va transcorre en un ambient relaxat i cordial.

Anirem informant de com va el campionat en aquesta mateixa web.

Publicat a Notícies Rem Lúdic