L’escola | Club Nàutic Bétulo

L’escola

logo-escola-del-vent

Truca’ns!
+34 669 549 019

L’Escola del Vent és una escola oberta a tothom.

Té la missió d’ensenyar als alumnes a navegar i a gaudir de la tranquil·litat que ofereix el mar (Vela, windsurf, caiac, paddle surf, surf, etc….), i, alhora, de mostrar-los quelcom desconegut a un preu raonable.

Neix amb l’objectiu de ser un espai on qualsevol persona, sense límits d’edat, pugui aprendre i practicar l’esport aquàtic durant els dotze mesos de l’any.

ACTIVITATS DE L'ESCOLA DEL VENT

ESPLAI PELS MÉS PETITS

Petit esplai del vent (P3, P4 i P5)

Esplai dirigit a nens i nenes d’entre tres i sis anys –P3, P4 i P5– que vulguin passar-s’ho molt bé. Inclou cursos de natació, jocs de platja, tallers i dies de navegació concrets.

Esplai del vent (de 7 a 17 anys)

Esplai orientat a infants i joves d’entre sis i setze anys que volen apropar-se al mar, fer nous amics i passar uns dies inoblidables. Inclou cursos de vela i activitats nàutiques i activitats i jocs a la platja.

Més
CURSOS PER A TOTES LES EDATS

Windsurf

Diuen que el Windsurf és un dels esports més addictius que existeix. Estem d’acord, perquè gaudir en solitari del vent i les onades és una màgica experiència. A l’Escola del Vent de Badalona som experts en Windsurf i tenim gran afluència d’alumnes en aquesta modalitat.

Més

Vela

Gaudeix del mar a Vela. A l’Escola del Vent aprendràs a navegar de manera dinàmica i divertida. Seguim el programa docent de l’ECV i oferim cursos des d’iniciació fins a competició amb monitors qualificats. Està orientant a alumnes de més de set anys que vulguin aprendre els secrets d’una modalitat de navegació històrica i arrelada a la cultura mediterrània.

Més

Natació

Seguretat a l’aigua. Orientant a alumnes de cinc a catorze anys, els cursos de natació a la piscina de l’Escola del Vent permeten als alumnes explorar noves sensacions. Per als més petits, representa perdre la por a l’aigua i introduir-se amb seguretat al món aquàtic, pels més grans, desenvolupar habilitats motrius en un medi diferent i aprendre a nedar correctament.

Més

Paddle surf

De les illes de la Polinèsia a l’Escola del Vent. El Stand Up Paddle (SUP) consisteix a remar dret sobre una planxa de surf de grans dimensions. Tant pots passejar tranquil·lament per la costa com fer surf amb onades grans. És una modalitat accessible per a totes les persones que permet gaudir del mar i realitzar una activitat física molt…

Més

Surf

Ho saben molt bé a California i a Hawaii. La sensació d’adrenalina i felicitat que s’experimenta quan es surfeja una onada és indescriptible. Tant si sempre t’has preguntat que se sent sobre una planxa de surf com si ets un surfista amb experiència i vols perfeccionar la teva tècnica.

Més

Caiac

Rema per aigües tranquil·les amb el Caiac. Si busques pau i connexió amb el mar, t’encantaran els cursos que oferim a l’Escola del Vent i les excursions en grup que organitzem. Aprendràs a ser autosuficient, perfeccionar la teva remada i a utilitzar el Caiac com a mitjà de transport amb seguretat i recursos tècnics. Una magnífica oportunitat, oi?

Més

Bateig de mar

Tothom recorda el seu primer contacte amb el mar com a navegant. El Bateig de Mar de l’Escola del Vent vol fer que aquesta experiència sigui única i ofereix un ventall d’activitats que segueixen les pautes estàndard d’ensenyament de l’Escola Catalana de Vela adaptades a totes les edats. A més, també es pot gaudir del Bateig de Mar com a…

Més
I també lloguer de material nàutic

Paddle surf, surf, caiac autocanviable i caiac de travessa

Decideix quina és l’opció que prefereixes i fes la reserva ara mateix! Si prefereixes venir en persona al moment de llogar-ho també és possible, però no podem garantir al 100% la disponibilitat.

Més
Per qualsevol dubte o suggeriment... Per reservar un curs, inscriure als teus nens a l'esplai o llogar material.

Contacta amb nosaltres!