Caiac · Caiac

Caiac

Caiac al Club

Des de l'any 2007, es duu a terme una nova activitat en el club. És la secció de caiac de mar.

Aquesta disciplina, cada dia té més adeptes en el litoral català i és degut als avantatges que ens aporta els que el practiquem: se'n pot gaudir tant sol com en grup, el grau d'esforç te'l marques tu mateix.... a més, et permet gaudir en silenci i calma dels més meravellosos paratges que el nostre litoral ens ofereix. El club disposa d'un servei d'escola de caiac per formar als interessats en la seva pràctica, tant a nivell de tècnica, com en seguretat en el mar.

Per primera vegada, el diumenge dia 11 de juny del 2010, el Club Nàutic Bétulo va organitzar una trobada de caiacs de caràcter lúdic. Per molts i moltes va ser una visió inèdita d’aquesta zona de litoral del barcelonès i en un recorregut desconegut per a gran part de practicants d’aquest esport.

Els participants van recórrer un total de 8,5 km, passant pel Pont del Petroli, el Port i fins a la placa fotovoltaica del fòrum.

El C.N. Bétulo i la Federació Catalana de Piragüisme han arribat a un acord per instaurar al nostre club una escola reconeguda d’aquest esport.

Es tracta d’un conveni en el què el club aportarà totes les seves instal·lacions i infraestructures administratives, i la Federació tota la part tècnica de l’ensenyament.

Actualitat

Per estar al dia de tota l'actualitat del C.N.Bétulo.

Segueix-nos al Facebook »

Recursos d'interès

Altres recursos