INFORMACIÓ DIVERSA

Benvolguts,

Des de la secció de rem us volem fer partíceps d’un seguit de novetats que volem compartir amb vosaltres.

Inici de temporada a Orio

El cap de setmana de 21 i 22 de febrer la secció de rem del club vam fer la sortida que dóna el tret a l’inici de temporada a Orio, al realitzar el descens de l’Oria. Sota unes condicions climatològiques molt adverses, vent, pluja i calamarsa, quatre embarcacions del CNBétulo van realitzar 4km de descens.

L’equip de competició del veterà femení van estrenar la nova embarcació, llaüt mediterrani. Amb llagut català, un equip de vogadors i vogadores lúdic, van realitzar un excel·lent paper, després de mesos de molta preparació tècnica i física. El sènior femení va lliscar amb una trainera, composada amb membres del club d’Hernani, i el sènior masculí, amb trainera cedida per Orio va competir en la categoria sènior masculí, 6km de descens.

Cap de setmana complert, regat amb sidra i bona companyia.

Podeu veure imatges de l’esdeveniment en el següent picassa


Flamant embarcació

Finalment el CNBétulo tenim l’embarcació que ens mereixem. La nova embarcació ja ha navegat per aigües de Badalona, groga i blava.

Com ja sabeu, la compra d’aquesta embarcació ha resultat una tasca àrdua i dificultosa, finalment, amb l’aportació de 4.000€ per part del micromecenatge, via TotSuma, on molts de vosaltres amablement hi vàreu participar, i l’increment de quotes a la secció de rem competició, des del mes de gener, ens permet gaudir d’aquesta embarcació, permetent que la despesa associada al club sigui mínima. Tot i això, us volem agrair la confiança que ens feu a la secció de rem, permetent dotar d’estructura, infraestructures i embarcacions necessàries per tal de créixer esportivament i ampliar horitzons esportius. Un dels objectius principals d’enguany és estabilitzar la incorporació d’esport base. En el club calen cadets i juvenils, aire nou i fresc, i la nova embarcació ens permet ser més atractius i oferir un ventall més ampli de possibilitats i objectius.


Curs de vela

El dia 8 de març s’ha iniciat el curs de vela temporada 2015, a càrrec d’en Josep Anton Violant, vogadors juvenils i cadets de la secció de rem prenen part d’aquestes classes teòriques i pràctiques, amb la finalitat de fomentar l’esport base i crear un equip de competició de vela que pugui representar el club en aquesta modalitat esportiva. Obert a tots els socis i sòcies del club que estiguin interessats que els seus fills aprenguin a navegar. Per més informació us podeu dirigir a la secretaria del club.


Competició rem ergòmetre

Diumenge 1 de març va finalitzar la I Lliga de remergòmetre del Barcelonès, organitzada conjuntament pel Reial Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic Bétulo, ha tingut molt bona acollida per part dels vogadors, club i la federació, que ens esperona a repetir-la l’any vinent. Aquesta lliga de rem indoor, és una bona preparació de pretemporada i alhora és un punt de trobada de les dues modalitats de rem, banc fix i banc mòbil. Destacar el paper de les cadets fèmines, 1s en la seva modalitat, el 2n lloc del sènior masculí i el primer lloc del veterà mitxe.

Continuem treballant.

Gràcies a tots,

Secció de rem CNBétulo

 

 

Publicat a Notícies Rem Competició