La Llarga, la festa del rem

la-llarga-cnbetuloAquest propassat dissabte a la tarda, sentint la flaire del garbí que s’escampava per la platja de Badalona, 26 tripulacions vingudes d’arreu, participaven en la clàssica regata de La Llarga, l’11é Trofeu Ciutat de Badalona de llagut català. La Llarga és la més llarga, perquè varen haver de recòrrer 4.000 m, entre el Club Nàutic Bétulo i el Port de Badalona.

Prop de 250 vogadors i vogadores de totes les categories, des de cadets a veterans, aprofitaren les excel·lents condicions de la mar per mostrar el seu potencial i la seva preparació abans que s’inicïi la Lliga Catalana, en una prova que és dura, de fons.

El millor temps el va aconseguir l’equip Juvenil Masculí del Club Natació Badalona, que amb 23:16 va ser més ràpid, fins i tot, que les tripulacions de seniors. Magnífic!

Pel que fa a les fèmines, les Veteranes del Rem Badalona feren el millor registre amb 26:48. De les tripulacions Mixtes, cap va poder batre els Capgrossos de Mataró, que guanyaren amb 24:28. L’equip dels Cadets del Rem Badalona completaren la Mitja-Llarga amb 16:33.

Força espectadors pogueren seguir les evolucions dels llaguts des del pont del Petroli i la platja, gaudint del dia i de l’espectacle que ha estat possible per la col.laboració de l’Ajuntament de Badalona i el Club Nàutic Bétulo. Queda un any llarg per la propera.

La setmana pasada, mentre que a Múrcia es celebrava el Campionat d’Espanya de llagut amb important representació badalonina, a Venezia 1.800 embarcacions a rem de tot tipus participaven en la 41a Vogalonga, la LLarga del Veneto.

Publicat a Notícies Rem Lúdic