Micromecenatge llaüt

Per continuar progressant, Tot Suma

La secció de Rem del CNBétulo, iniciem la temporada 2014 amb moltes il·lusions i amb el desig de continuar avançant esportivament, per això volem comprar una embarcació nova, que ens permetrà participar en competicions on fins ara només hi podem accedir llogant l’embarcació a d’altres clubs. El CNBétulo aportarà meitat del cost de l’embarcació, per a la resta de l’import, hem decidit fer un projecte de micromecenatge.

El micromecentatge consisteix en realitzar aportacions econòmiques a través d’un portal, en aquest cas, totSuma · Llaüt del Mediterrani pel Club Nàutic Bétulo ».

Per a cada aportació econòmica hi ha una recompensa vinculada: bateig de rem, curs de rem, dinar al restaurant del club, curs de windsurf, abonament estiu 2 persones a la piscina i vinil a la barca. Quan es realitza l’aportació, es demanen les dades necessàries perquè el club contacti amb vosaltres per gestionar les recompenses.

Tindrem 40 dies el projecte penjat a la xarxa, i esperem recollir els 5.000€ que necessitem. Si no s’arriba a aquesta quantitat, no s’efectua la càrrega a tots els que hi heu aportat.

Si d’altra banda, preferiu fer l’aportació d’una manera més tradicional, podeu trucar a la secretaria del club:

  • De dimarts a dissabte de 8:00 a 14:00
  • Telèfon 93 384 10 52
  • o bé fer vosaltres mateixos l’ingrés al compte corrent del Club, Banco Santander, concepte: Llaüt Mediterrani 0049-2340-43-2415030416

Moltes gràcies per la col·laboració.

Força Bétulo!

Força rem!

Publicat a Notícies Rem Competició