Prova de RACE Stand Up Paddle

El passat diumenge 3 de juny del 2012, es va celebrar en el nostre club una altra de les proves classificatòries del Circuit Català de SUP. Les previsions inicials eren de mal temps, vent i pluges, però al final va poder-se celebrar la prova. S’anaven comprovant les previsions, i es va poder comprovar que el front que ens afectava anava a passar de llarg en pocs minuts, fet que va obligar a retardar la sortida. Tot i així, es va modificar el recorregut per tal de facilitar una mica l’esforç que s’hauria de realitzar. Els participants i el públic estaven preparant-se a la terrassa del club.

Un total de 29 inscrits en totes les modalitats, bon ambient i molta competitivitat. Hi havia moltes ganes, i aquestes regates ens ofereixen una bona oportunitat per reunir a un grup de gent i passar un bon moment practicant el nostre esport favorit entre companys, amics i família.
La sortida es va fer des de la platja, i els participants havien de córrer fins on petaven les onades, saltar sobre les seves taules i començar a remar. Els “Pros” taules de 14 i 12’6 peus donaven 2 voltes a un circuit d’uns 5 km, remuntant al vent d’uns 14 nusos, i de tornada en downwind. Les fèmines i les classes allround i inflables havien de fer una volta i arribar a la platja corrent.
Tots van felicitar a l’organització, i varen comentar que encara que el temps no acompanyava, l’ambient i les instal·lacions feien suportable el dia.
Agrair la col·laboració de l’Associació Catalana de Stand Up ,Paddle, WindParadise, L’Escola del Vent i la resta de les marques assistents, i per descomptat, els participants i acompanyants.

CLASSIFICACIÓ:


CATEGORIA ELITE RACE 12.6

  1. Ramon Pastor
  2. Borja Basso
  3. William Doering

CATEGORIA ELITE RACE 14
  1. Jaume Huguet
  2. Taka Llinas
  3. Tony Fuentes

CATEGORIA FEMENINA ELITE RACE 12.6
  1. Carolina Ziegler
  2. Madeline Langezaal
  3. Ana Lorente Elite

Publicat a Notícies Stand up Paddle