Regata Festes de Maig 2013

Davant la terrassa del club i al llarg de la Rambla, es va disputar el passat cap de setmana, dies 4 i 5 de maig, el Trofeu Festes de Maig de les classes Iniciació, Techno, RSX i Raceboard, puntuables per a les seleccions catalanes de l’especialitat. Esdeveniment esportiu que figura en el programa oficial de les festes d’enguany.

Dos dies magnífics per a la pràctica d’aquestes modalitats de vela tant per les condicions del mar, com del vent, entre els dotze i vint nusos. El camp de regates va situar-se davant la Rambla, possibilitant que -qui havia decidit passar unes hores vora el mar- poguessin gaudir de l’habilitat dels regatistes entre 9 i 18 anys,

Van disputar-se tres proves el dissabte i tres el diumenge.

Els nostres regatistes Ferran Novell (Iniciació) i Ignasi Segado (Techno), assoliren el triomf absolut en les seves respectives categories. La regatista del nostre club, Sofia Enault, va ser la primera fèmina en la classe olímpica RSX.

Van col·laborar amb nosaltres com sempre l’Ajuntament, la Federació Catalana de Vela i Marina Badalona.

En el saló d’actes del Club va fer-se el lliurament de premis, presidit per Juan Fernández (regidor d’esports), a qui acompanyava el president del Club, Joan Ros, i el secretari nacional de la classe, Lluís Miquel Garcia Motta. Es va convocar en el mateix acte el proper Trofeu Festes de Maig de l’any vinent.

Publicat a Notícies Windsurf Techno 293