REGATA FESTES DE MAIG 2014

IMG_4750 231 DE MAIG I 1 DE JUNY

Per ajustos en el calendari de la Federació, aquesta regata va ser traslladada dels dies 16 i 17 de maig a les dades abans assenyalades. Com sempre, per part de la flota és un cita esperada per les excel•lents condicions de mar i vent, així com la situació del camp de regates davant mateix de la terrassa del Club.
Amb molta previsió de mal temps per dissabte, doncs l’amenaça d’un terrabastall de pluja estava anunciat per a tots els partes meteorològics, aquest primer dia es van poder celebrar dues proves amb un vent bastant estable de Garbí, al voltant dels 12/13 nusos; tal com s’esperava finalment per la tarda va descarregar un forta tempesta.

Ja el diumenge, amb un dia esplèndid de sol i poc ven a primera hora que va comportar un retràs en l’hora de començament es van poder celebrar les tres proves programades. Hem de destacar que tots els oficials jutges que conformaren els diferents comitès eren del nostre Club.
Per acabar la trobada tots els participants i els seus entrenadors abans del lliurament de trofeus van poder recuperar forces amb un “macarronada”.

El guanyador absolut va ser el nostre regatista IGNASI SEGADO en la classe “Techno”. En RSX la primera plaça va correspondre a Ricardo del Arce, del Club Hospitalet Vandellós.

Hi van participar regatistes del clubs El Balis, Altafulla, Torredembarra, Hospitalet-Vandellos, Calella i del nostre club.
El lliurament de premis va fer-se junt a l’ancla centenària de l’entrada, essent presidit pel senyor Joan Ros, president del club acompanyat del senyors Giménez i Garcia-Motta, secretari de la Federació Catalana de Vela i secretari nacional de la Classe Techno, respectivament.
En els diferents parlaments es va confirmar que per el proper any i en dates semblants ens pertocarà la organització del Campionat de Catalunya de la Classe, que a més serà puntuable per a la formació de les seleccions nacionals.

Publicat a Notícies Windsurf Techno 293