Trofeu Cornudella al Port Balís

Aquest cap de setmana s’ha fet el Trofeu Cornudella al Port Balís. En aquesta regata la classe Techno 293 ha fet la primera regata del circuit 2011-2012. Com ja estem acostumats, la flota del Bétulo ha demostrat ser la més nombrosa en quantitat i en resultats (de 18 regatistes en total, 7 eren del nostre Club). Al Bétulo ja vam fer la regata social Meteosim, fora de ranquing però que va servir per preparar la temporada.

El primer dia del Trofeu es van fer tres regates, molt competides i amb un vent moderat. Els regatistes de Techno van compartir el circuit amb la classe RSX (widnsurf olímpic) i, en alguns moments, les taules de Techno van demostar més ‘potència’ que les olímpiques. Diumenge, el vent va ser molt justet, però encara vam completar 3 regates.

En els resultats destaquem l’Ignasi Segado, en categoria Sots 15, que va quedar primer en totes les regates, sense ningu de la seva categoria que l’atrapés. Fins i tot, en dues regates va quedar en segona posició a la categoria general. Joan Sindreu va defensar la 3ª posició a la categoria Sots 17 i l’Elena Parés, va quedar primera fèmina a la general i en 4ª posició a la categoria Sots 17. Fora de classe, és a dir, com a grup de iniciació, el Daniel Ulied va quedar primer. Així doncs, el Betulo va arrassar al medaller.

En aquesta regata el nou tècnic del Club, Jose Mayans, va donar tot el suport estratègic, logístic i de seguretat que es necessita. I una anècdota, la lanxa del Betulo va donar suport als regatistes dels altres Clubs, ja que vam ser els únics en portar-ne, a banda de les del Balís.

En fi, un èxit mes del nivell esportiu de Badalona. Ja se sap, a Badalona, el windsurf és mes que un esport.

Santi Parés

Publicat a Notícies Windsurf Techno 293