Un any mes el Lùdic a Pineda

 

El dissabte 23 de juliol per tercer any consecutiu la secció del Llagut Lùdic del Bétulo varem anar a Pineda per participar en la XVI Festa a Baixamar organitzada per la fundació Marpi.  L’objectiu final és recaptar fons per aquesta associació que dona ocupació a discapacitats psíquics.

Una dotzena de components del llagut varem portar el llagut fins la gran platja oberta de Pineda. Allà varem pujar a gent en el llagut i els hi varem donar algunes nocions de rem. Això va ser per la tarda després de menjar fideuà i un polo. La anècdota va saltar quan en mig de una de les sessions d’aprenentatge un dels que s’estrenaven ens va preguntar si era normal que hi hagués 10 cm d’aigua dins del llagut, llavors ens varem donar compte que havíem perdut el tap que hi ha a prop de la quilla per treure l’aigua una vegada estem a platja. Corrents varem tenir que sortir i arreglar el problema amb un tap de suro dels de ampolla de vi, pot ser no és molt mariner però funciona perfectament.

Finalment sardinada i actuacions de havaneres i artistes de diversos països .

Gràcies Antoni Canillas per la vostra hospitalitat , fins el proper estiu ¡¡¡

Jordi Marco

Mes música >paul mc cartney & steve wonder – evony and ivory

[album: https://www.cnbetulo.com/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/LUDIC A PINEDA 2011/]

Publicat a Actualitat Esportiva