EL 9è TROFEU CIUTAT DE BADALONA DE REM EN LLAGUT

EL 9è TROFEU CIUTAT DE BADALONA DE REM EN LLAGUT DOMINAT PER L’AMFITRIÓ C.N.BETULO I ELS CLUBS DEL MARESME

Malgrat el fort vent i la tormenta del passat dissabte dia 8 al migdia, el 9è Trofeu Ciutat de Badalona de Rem amb Llagut, “La Llarga”, es va poder celebrar a les instal•lacions del Club Nàutic Bétulo amb tota normalitat i sota l’horari previst.

Les 25 tripulacions incrites, provinents de 10 clubs diferents i amb un total de 260 esportistes, van completar les mànegues de les 4 categories establertes en un temps d’entre 12 i 15 minuts. La distància de la regata va quedar fixada en 2.800 metres, més del doble de les competicions habituals del mediterrani.

A més dels tres clubs de la ciutat, Club Nàutic Bétulo, Club Natació Badalona i Rem Badalona, hi van participar els clubs catalans de Premià de Mar, Capgrossos de Mataró, Pescadors de Lloret i un combinat de la UPC. També hi van competir 6 tripulacions de 3 clubs francesos ja habituals en aquesta competició: Sète, Grosaren (Nîmes) i Port la Nouvelle (Narbonne).

L’equip guanyador en Sénior masculí va ser els Pescadors de Lloret, seguit del C.Natació Badalona i del C.Nàutic Bétulo. En Sénior femení el C.Nàutic Bétulo va aconseguir una clara 1a posició, seguides de Mataró i Lloret. El podi en Veterà masculí també va ser ocupat pel C.Nàutic Bétulo que va situar 2 tripulacions als calaixos 1 i 3, i Premià en 2a posició; mentre que en femení es va imposar Premià, amb Mataró i Ceterrames en 2a i 3a posició, respectivament. Els premis van ser lliurats pels Regidors municipals Sr.Miguel Jurado i Sr.Salvador Lerma, i pel coordinador de l’Àrea d’esports Sr.Rafael Flores i Sr. Toni Comas.

El paper dels equips francesos va ser modest degut al poc costum de remar en Llagut i al fet que sempre formin equips mixtes d’homes i dones computats, segons reglament de la Federació, a la categoria masculina.
L’organització del Club Nàutic Bétulo ha fet un balanç molt positiu d’aquesta 9a edició de “La Llarga” i considera un bon punt de sortida dels actes de celebració dels 10 anys de Llagut a Badalona.

La Junta del Club vol agrair a tots els voluntaris que van participar, tant en la preparació de la regata com durant el sopar, i que sense ells tots aquests esdeveniments no es podrien dur a terme.

Publicat a Notícies Rem Competició, Notícies Rem Lúdic