Lliga Caiac de Mar

El passat diumenge dia 7 s’ha disputat la última de les proves de la “Lliga Mare Nostrum” de caiac de mar.

Els resultats per el C. N. Bétulo han estat prou satisfactoris. En categoria sènior el darrer fixatge Krzysztof Gasiorck, conegut per Pol i de nacionalitat polonesa, ha aconseguit el segon lloc en categoria sènior, i tercer en categoria absoluta, i en categoria veterans B en Dani Julian ha aconseguit un segon lloc arribant en sisè lloc en categoria absoluta. Hem de destacar que tan en Xavi Natal com Toni Campillo han entrat entre els 15 primers, i això demostra el seu bon estat de forma, ja que duen poc tems en la pràctica de aquest esport.

Una cinquantena de participants s’han trobat amb un mar que oferia a simple vista un estat prou tranquil, però al sortir de la protecció del massís del Garraf el recorregut a resultat tècnic en la primera part, amb un vent creuat que no feia gens fàcil la navegació, i per contra la tornada ha estat molt més física i els més forts han tret partit d’aquesta part del recorregut.

La cursa ha estat un èxit amb un ambient distès i agradable. Podem afirmar que la primera copa catalana de caiac de mar s’ha posat en marxa a les nostres costes i ha estat tot un èxit.

Publicat a Notícies Caiac